VIDEO  Ucrainenii bagă frica în ruşi cu imagini în care soldaţii lor sunt aruncaţi în aer de explozii

După ce Kievul a fost atacat, rachetele rivalilor distrugând inclusiv locuri de joacă pentru copii, ministerul Apărării din Ucraina a postat imagini teribile, ca avertisment pentru ruşi.

7234 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii bagă frica în ruşi cu imagini în care soldaţii lor sunt aruncaţi în aer de explozii

După atacul cu rachete al Rusiei asupra Kievului (şi al altor oraşe ucrainene, precum Dnepr), interpretat de mulţi drept represalii în urma distrugerii parţiale a podului Kerci din Crimeea, profilul de Twitter al Ministerului Apărării al Ucrainei a postat un videoclip groaznic, ca avertisment împotriva Moscovei.

Potrivit preşedintelui Zelenski, ultimele atacuri din week-end au provocat cel puţin 14 morţi, inclusiv copii. În imaginile de pe reţeaua de socializare se poate zări un grup de soldaţi ruşi pulverizaţi de o mină antipersonal şi explicaţia:

„Armata rusă ştie doar să atace populaţia civilă. Ar trebui să înveţe să lupte de la armata ucraineană. Pentru a se asigura că antrenamentul este eficient, trebuie să se predea”.

Imaginile morţii au împărţit părerile celor care comentează pe Twitter la respectiva postare, unii acuzându-i pe cinism pe oamenii lui Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici