Ucrainenii luptă din greu. O localitate, readusă sub controlul Kievului

Trupele ucrainene au reuşit să elibereze o localitate capturată de ruşi în martie, spune comandantul adjunct al consiliului din regiunea Herson.

1679 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii luptă din greu. O localitate, readusă sub controlul Kievului

FOTO Twitter

Vîsokopillea a fost capturată de ruşi în martie, dar acum ar fi fost readusă sub controlul Kievului.

Iuriy Sobolevskyi a declarat astăzi: "Vysokopillia este Ucraina".

Canalele Telegram arată steagul ucrainean arborat în oraş, conform Sky News, care nu a verificat informaţia.

Ucraina a trecut la contraatac în regiune în ultima săptămână, aşa că, dacă aceste afirmaţii se dovedesc a fi adevărate, ar putea fi o dovadă că riposta funcţionează.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici