ULTIMA DEZBATERE: Divergenţe între candidaţi cu privire la cea mai mare ameninţare pentru SUA

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a apreciat luni seara că principala ameninţare pentru Statele Unite este terorismul, în timp ce rivalul său republican Mitt Romney a citat programul nuclear iranian.

274 afișări
Imaginea articolului ULTIMA DEZBATERE: Divergenţe între candidaţi cu privire la cea mai mare ameninţare pentru SUA

ULTIMA DEZBATERE: Divergenţe între candidaţi cu privire la cea mai mare ameninţare pentru SUA

Întrebat de moderatorul ultimei lor dezbateri televizate în legătură cu cel mai mare pericol căruia vor trebui să îi facă faţă Statele Unite, Obama a răspuns: "Eu cred că acesta va continua să fie reţelele teroriste".

Romney a răspuns, la rândul său, că "cea mai mare ameninţare cu care se confruntă lumea este un Iran nuclear".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici