VIDEO  Ultima nebunie a lui Kadîrov, comisă la câteva zile după ce a cerut folosirea armelor nucleare în Ucraina

Kadîrov susţine că şi-a trimis copiii minori pe front.

3126 afișări
Imaginea articolului Ultima nebunie a lui Kadîrov, comisă la câteva zile după ce a cerut folosirea armelor nucleare în Ucraina

Ultima nebunie a lui Kadîrov, comisă la câteva zile după ce a cerut folosirea armelor nucleare în Ucraina

Preşedintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a anunţat că şi-a trimis cei trei fii minori pe frontul din Ucraina. Aceştia sunt Akhmat, 14 ani, Eli, 15 ani şi Adam, 16 ani, care, conform liderului cecen, „sunt gata să-şi arate capacităţile pe teritoriul operaţiunii militare speciale”.

„Nu glumesc. A sosit timpul ca ei să demonstreze cât valorează în luptă. Le susţin ambiţia”, a adăugat el, după anunţul de mobilizare parţială al preşedintelui Putin, făcut luna trecută.

 

În războiul din Ucraina, Kadîrov a cerut Rusiei să folosească bomba atomică. Kremlinul a respins astăzi cererea liderului cecen de a folosi arme nucleare de mică putere drept „emoţională”, după cum a comentat purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici