O aeronavă Boeing 777 a aterizat de urgenţă la Moscova după o problemă apărută la motor

  • Un Boeing 777 al companiei ruseşti Rossiya a trebuit să aterizeze de urgenţă în această dimineaţă la Moscova.
  • Aeronava a avut probleme cu motorul.
  • Sâmbătă, un Boeing 777-220 al United Airlines decolase din Denver a trebuit să se întoarcă de urgenţă după ce motorul din dreapta a explodat.
1208 afișări
Imaginea articolului O aeronavă Boeing 777 a aterizat de urgenţă la Moscova după o problemă apărută la motor

ULTIMA ORĂ. O aeronavă Boeing 777 a aterizat de urgenţă la Moscova după o problemă apărută la motor? Sursa FOTO: Smutz @Smutz07710322

Un Boeing 777 al companiei ruseşti Rossiya a trebuit să aterizeze de urgenţă în această dimineaţă la Moscova după o problemă cu motorul, la mai puţin de o puţin de o săptămână după un incident asemănător în SUA, notează Le Figaro. 
 
"În timpul zborului de marfă 4520 Hong Kong-Madrid, a fost detectată o defecţiune a senzorului de control al motorului. Aterizarea a decurs normal. Avionul îşi va relua zborul către Madrid după ora 12:00 (09:00 GMT)." a declarat compania într-un comunicat, adăugând că "echipajul a decis să aterizeze de urgenţă la Moscova". Site-urile specializate au confirmat că aeronava era un Boeing 777.
 
Sâmbătă, un Boeing 777-220 al United Airlines care tocmai decolase din Denver (Colorado) spre Honolulu (Hawaii) cu 231 de pasageri la bord şi 10 membri ai echipajului a trebuit să se întoarcă de urgenţă după ce motorul din dreapta a explodat. 
 
După incident, Boeing a cerut să fie reţinute la sol 128 de avioane comerciale de tip 777 din întreaga lume. Autoritatea federală de reglementare a aviaţiei (FAA) a ordonat inspecţii suplimentare asupra aeronavelor Boeing 777.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici