Un american S-A SINUCIS în tribunal după ce juriul l-a găsit vinovat de incendierea propriei case - VIDEO

Un om de afaceri american a murit după ce a înghiţit o substanţă necunoscută, într-un tribunal din Phoenix (Arizona, Statele Unite), imediat după ce juriul l-a găsit vinovat că şi-a incendiat voluntar propria casă, potrivit presei locale.

1007 afișări
Imaginea articolului Un american S-A SINUCIS în tribunal după ce juriul l-a găsit vinovat de incendierea propriei case - VIDEO

Un american S-A SINUCIS în tribunal după ce juriul l-a găsit vinovat de incendierea propriei case

Într-o înregistrare video a audierii, făcută de postul de televiziune Fox 10 şi difuzată vineri, se putea vedea cum Michael Marin, în vârstă de 53 de ani, îşi pune capul între mâini după anunţarea verdictului, după care înghite discret ceva.

La puţin timp după aceasta, Michael Marin a intrat în convulsii, a ameţit şi s-a prăbuşit. Moartea lui a fost declarată în timp ce era transportat la spital.

Autorităţile locale au confirmat, pentru publicaţia locală Arizona Republic, că anchetatorii bănuiesc o moarte prin otrăvire.

Fostul om de afaceri, din al cărui cont au fost extraşi aproximativ 900.000 de dolari în anul incendiului, trebuia să restituie 17.000 de dolari, pe lângă aceştia având şi o datorie de 2,3 milioane de dolari către bancă.

"Michael Marin nu-şi mai putea plăti datoriile lunare, şi şi-a dat foc la casă", a declarat un procuror adjunct la începutul procesului.

Proprietatea lui din Phoenix a fost mistuită de flăcări în iulie 2009. Anchetatorii au reuşit să găsească produse inflamabile printre resturile casei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici