Un artist care îl imită pe Barack Obama stârneşte aplauzele republicanilor

Un artist care îl imita pe preşedintele american Barack Obama a atras sâmbătă aplauzele şi zâmbetele simpatizanţilor republicani, reuniţi în cadrul unei conferinţe preelectorale a partidului conservator.

1195 afișări
Imaginea articolului Un artist care îl imită pe Barack Obama stârneşte aplauzele republicanilor

Un artist care îl imită pe Barack Obama stârneşte aplauzele republicanilor (Imagine: Mediafax Foto)

Republicanii reuniţi la New Orleans pentru a-i asculta pe principalii candidaţi la învestitura partidului au apreciat glumele artistului, care a explicat că abandonează celebrul slogan "Da, putem" ("Yes, we can"), pentru a adopta altul: "L-am ucis pe Osama".

Falsul Obama a intrat pe scenă însoţit de doi falşi agenţi Secret Service, poliţia de elită responsabilă cu protecţia preşedintelui, afirmând că şi-a petrecut vacanţa recent "în statul (său) natal Hawaii, sau, cum îl numesc membrii Tea Party (mişcarea ultraconservatoare a Partidului Republican-n.r.), Kenya".

Această glumă făcea referire la o polemică potrivit căreia Obama nu s-ar fi născut pe teritoriul american şi, prin urmare, nu putea pretinde funcţia prezidenţială.

El a cerut de asemenea audienţei să schimbe locurile în sală pentru a reveni la poziţiile "dinainte de 1967", făcând referire la apelul recent al preşedintelui Obama de revenire la frontierele dinainte de 1967 în Israel.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici