Un avion a efectuat o aterizare de urgenţă în Indonezia din cauza unei ameninţări cu bombă

Un avion al Batik Air a efectuat o aterizare de urgenţă în Indonezia din cauza unei ameninţări cu bombă vineri dimineaţa, au anunţat compania şi oficialii, relatează Wall Street Journal, în ediţia electronică.

122 afișări
Imaginea articolului Un avion a efectuat o aterizare de urgenţă în Indonezia din cauza unei ameninţări cu bombă

Un avion a efectuat o aterizare de urgenţă în Indonezia din cauza unei ameninţări cu bombă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al autorităţilor aeroportuare Rio Hendarto a declarat că la bordul avionului de pasageri nu a fost găsită nicio bombă. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Transporturilor, J.A. Barata, a declarat că o echipă a poliţiei a verificat avionul care a aterizat pe aeroportul Sultan Hassanuddin din Makassar, pe insula Sulawesi.

Lion Air şi compania mamă Batik Air au declarat într-un comunicat că un oficial al subsidiarei din Ambon - de unde decolase avionul - a primit un mesaj text care anunţa că la bordul acestuia fusese amplasată o bombă, în timp ce se îndrepta spre Jakarta, capitala Indoneziei. La bordul aeronavei se aflau 125 de pasageri şi şapte membri ai echipajului.

Barata a declarat că operaţiunile pe aeroportul din Makassar se desfăşoară normal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici