Un avion a luat foc pe Aeroportul din Teheran/ 100 de pasageri au fost evacuaţi | FOTO

Un avion a luat foc, marţi după-amiază, pe Aeroportul din Teheran, dar cei 100 de pasageri au fost evacuaţi în siguranţă, anunţă Televiziunea publică iraniană, citată de agenţia de presă Reuters.

1089 afișări
Imaginea articolului Un avion a luat foc pe Aeroportul din Teheran/ 100 de pasageri au fost evacuaţi | FOTO

Un avion a luat foc pe Aeroportul din Teheran/ 100 de pasageri au fost evacuaţi | FOTO

Incidentul a avut loc pe Aeroportul internaţional Mehrabad din Teheran.

Cei 100 de pasageri au fost evacuaţi nevătămaţi, a declarat Pir-Hossein Kolivand, şeful Departamentului iranian pentru Situaţii de Urgenţă.

Incendiul a izbucnit la trenul de aterizare al unui avion şi a fost stins rapid, a precizat Kolivand.

Avionul, de tip Fokker 100, aparţine companiei Iran Air, informează agenţia de presă Fars, precizând că pilotii au fost nevoiţi să aterizeze fără roţile din spate ale trenului de aterizare, rămase blocate. Aeronava a zburat de pe Insula Qeshm la Teheran.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici