Un avion armean aflat în drum spre Siria, obligat să aterizeze în Turcia. Oprirea era prevăzută

Un avion de transport armean, în drum spre Alep (Siria), care a aterizat luni în Turcia pentru controlul încărcăturii sale, transportă ajutor umanitar şi aterizarea sa era prevăzută, a anunţat Ministerul armean de Externe.

292 afișări
Imaginea articolului Un avion armean aflat în drum spre Siria, obligat să aterizeze în Turcia. Oprirea era prevăzută

Un avion armean aflat în drum spre Siria, obligat să aterizeze în Turcia, anunţă un oficial (Imagine: AFP/ Mediafax Foto

"Avionul, care transporta o încărcătură umanitară pentru Siria, a efectuat o aterizare prevăzută în Turcia. Aterizarea în Turcia a fost convenită în avans cu partea turcă", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Tigran Balaian.

Un avion de transport de marfă armean aflat în drum spre Alep, în Siria, a fost obligat luni să aterizeze în Turcia pentru ca încărcătura de la bordul acestuia să fie supusă unor verificări, a anunţat o sursă diplomatică turcă.

Avionul a aterizat pe aeroportul de la Erzurum, în estul Turciei, a precizat această sursă, aflată sub protecţia anonimatului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici