Un avion de mici dimensiuni, în care se afla un fotbalist celebru, a dispărut de pe radar în zona Canalului Mânecii

Avionul, la bordul căruia se afla Emiliano Sala (28 de ani), noul transfer al celor de la Cardiff, a dispărut de pe radar în zona Alderney, în Insulele Canalului.

3172 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni, în care se afla un fotbalist celebru, a dispărut de pe radar în zona Canalului Mânecii

Avionul în care se afla fotbalistul echipei Cardiff, Emiliano Sala, a dispărut de pe radar

Aeronava de mici dimensiuni a fost declarată dispărută luni, 21 ianuarie, la ora 20:30, iar de atunci sunt desfăşurate căutări importante, potrivit poliţiei.

Aeronava zbura de la Nantes, Franţa, la Cardiff. La bordul acesteia se afla şi Emiliano Sala (28 de ani), fostul golgheter al lui Nantes, fost coleg cu Ciprian Tătăruşanu, noua achiziţie a celor de la Cardiff. Galezii intenţionează să plătească 15 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

"Aşteptam un comunicat oficial al autorităţilor. Suntem foarte îngrijoraţi cu privire la avionul care a dispărut aseară de pe radare. Ne gândim doar la siguranţa lui Emiliano şi a celor aflaţi la bord", a spus Mehmet Dalman, preşedinte Cardiff City

Operaţiunile de căutare au fost deja demarate de către autorităţi, care au trimis un elicopter de salvare în zonă. Cu 13 goluri şi două pase decisive în 21 de meciuri în acest sezon la Nantes, Sala a prins transferul la Cardiff, care a fost de acord să plătească 15 milioane de euro "Canarilor".

Sala a fost prezentat la Cardiff, formaţie cu care a semnat până în 2022.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici