Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ontario. Au fost înregistrate decese

Poliţia din oraşul canadian Kingston, din regiunea Ontario, a anunţat prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni în seara zilei de miercuri, într-o zonă împădurită de la periferia oraşului, provocând decese la nivelul echipajului de zbor, relatează site-ul postului ABC News.

333 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ontario. Au fost înregistrate decese

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ontario; au fost înregistrate decese. Sursă foto: globalnews.ca

Autorităţile au anunţat incidentul prin intermediul unei postări pe Twitter, miercuri noaptea, informând că aeronava a fost localizată, iar zona a fost securizată. Conform comunicatului, reprezentanţi din cadrul Transport Canada sunt aşteptaţi să înceapă ancheta privind cauzele producerii accidentului.

Ofiţerul de poliţie Ash Gutheinz a informat că avionul s-a prăbuşit în perioada cinei, miercuri, şi că rezidenţii din regiune nu au fost expuşi niciunui risc. Până în acest moment, informaţii legate de numărul victimelor nu au fost transmise. De asemenea, nu este cunoscut dacă aeronava era una privată, sau aparţinând unei companii publice de transport

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici