Un avion s-a răsturnat după o aterizare forţată în Somalia. Pasagerii au supravieţuit

Un avion s-a prăbuşit şi s-a răsturnat la aterizarea pe aeroportul din capitala Somaliei, dar nu s-au înregistrat victime printre cele peste 30 de persoane aflate la bord, potrivit BBC.

950 afișări
Imaginea articolului Un avion s-a răsturnat după o aterizare forţată în Somalia. Pasagerii au supravieţuit

Un avion s-a răsturnat după o aterizare forţată în Somalia. Pasagerii au supravieţuit

Un fum negru şi gros a fost văzut în apropierea aeroportului din Mogadiscio deasupra locului prăbuşirii.

Pompierii au stins flăcările, iar imaginile de la faţa locului arată avionul răsturnat.

Aparţinea companiei Jubba Airways şi făcea un zbor intern din oraşul Baidoa către capitală, au anunţat oficialii somalezi.

Pasagerii şi echipajul au fost salvaţi, potrivit autorităţilor aeroportuare, citate de presa de stat.

Cauza prăbuşirii nu a fost stabilită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici