Un avion uşor care zbura necontrolat deasupra Golfului Mexic s-a prăbuşit. Pilotul părea să fie inconştient - VIDEO

Un avion uşor care zbura necontrolat deasupra Golfului Mexic s-a prăbuşit la circa 400 de kilometri de coastele Floridei. Avionul s-a scufundat înainte de de sosirea echipelor de intervenţie, iar pilotul nu pare să fi supravieţuit.

831 afișări
Imaginea articolului Un avion uşor care zbura necontrolat deasupra Golfului Mexic s-a prăbuşit. Pilotul părea să fie inconştient - VIDEO

Un avion uşor care zbura necontrolat deasupra Golfului Mexic s-a prăbuşit. Pilotul părea să fie inconştient

Conform Pazei de Coastă, pilotul era singura persoană aflată la bordul avionului uşor de tip Cessna 421C, informează site-ul postului MSNBC.

Avionul a plutit ceva timp în apele Golfului Mexic, fiind observat de piloţii aparatelor de vânătoare care au supravegheat derularea accidentului. Nu existe indicii că pilotul ar fi ieşit din avion înainte de scufundarea acestuia. Aparatul s-a prăbuşit la aproximativ 400 de kilometri de ţărmul Floridei.

Autorităţile americane urmăreau avionul, care zbura pe o traiectorie circulară deasupra Golfului Mexic, iar pilotul părea să fie în stare de inconştienţă.

Avionul, de tip Cessna 421, decolase din Slidell (Louisiana) şi urma să aterizeze la Bradenton joi dimineaţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici