Un bărbat care a câştigat un milion de dolari la loterie în SUA a murit otrăvit cu cianură

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost otrăvit cu cianură la câteva săptămâni după ce a câştigat potul cel mare de un milion de dolari cu un bilet răzuibil, a anunţat luni poliţia din Chicago.

3524 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a câştigat un milion de dolari la loterie în SUA a murit otrăvit cu cianură

Un bărbat care a câştigat un milion de dolari la loterie în SUA a murit otrăvit cu cianură (Imagine: Illinois lottery)

Urooj Khan a primit la 26 iunie premiul însoţit de un cec uriaş simbolic, în prezenţa soţiei sale, a fiicei şi a mai multor prieteni. El intenţiona să folosească banii pentru a-şi plăti facturile şi pentru a investi în afacerea pe care o deţinea, o spălătorie.

Dar Khan a murit după mai puţin de o lună. Decesul său a fost clasat iniţial ca având cauze naturale, dar în faţa îndoielilor familiei sale, medicii legişti de la spitalul Cook County Medical au acceptat să redeschidă dosarul. În cele din urmă ei au conchis că bărbatul a fost "otrăvit cu cianură".

Moartea lui Khan a fost reconsiderată, poliţia anchetând în prezent o omucidere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici