Un bărbat din Singapore, amendat pentru că a insultat un poliţist şi a consumat alcool după ora 22

În Singapore, consumul de băuturi alcoolice este interzis între orele 22 şi 7 dimineaţa. Dar un bărbat nu a ţinut cont şi a jignit grav un poliţist care l-a rugat să se ridice de la masă şi să nu mai consume bere.

231 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Singapore, amendat pentru că a insultat un poliţist şi a consumat alcool după ora 22

Un bărbat din Singapore, amendat pentru că a insultat un poliţist. A încăl

Un bărbat singaporean în vârstă de 32 de ani a fost amendat cu 3.000 de dolari, miercuri (26 ianuarie), pentru că a insultat un ofiţer de poliţie, raportează Today. Incidentul s-a petrecut în decembrie 2020. 

Poliţistul l-a rugat pe bărbat să arunce berea pentru că legile din Singapore interzic consumul de alcool după ora 22:30 

Bărbatul, pe nume Sanjiv Kumar Sivaraj, a refuzat să îndeplinească ordinul ofiţerului de poliţie şi l-a insultat. 

În cadrul actualei „faze de stabilizare” a pandemiei, alcoolul în orice local de produse alimentare şi băuturi alcoolice trebuie vândut şi consumat până la ora 22.30.

Acest lucru se adaugă legilor existente care limitează vânzarea  şi consumul de băuturi alcoolice în locuri publice între orele 22:30 şi 7:00.

O femeie identificată  ca Madam May a sunat la poliţie  în jurul orei 22:40. Ea a reclamat că trebuie să preia paharele de  bere de la un grup de clienţi din cafenea, dar ei au refuzat să o lase să facă acest lucru şi au continuat să stea la masa lor.

Sergentul de stat major Low Yong Chin şi încă doi agenţi de poliţie au mers apoi la faţa locului şi i-au găsit pe cei cinci bărbaţi aşezaţi la o masă, fiecare cu un pahar plin cu bere în faţa lor.

Sergentul senior le-a spus că nu au voie să consume alcool după ora 22:30 şi i-a sfătuit să scape de bere. Patru dintre clienţi au ascultat ordinele poliţistului şi au plecat. 

Cu toate acestea, Sanjiv a continuat să stea la masă şi să-şi fumeze ţigara. Când sergentul de stat major l-a sfătuit din nou să înceteze să mai consume alcool şi să cedeze paharul cu bere chelnerilor, el a refuzat şi i-a spus poliţistului că poate bea bere din pahar dacă doreşte.

Sergentul de stat major a spus că nu poate, deoarece Sanjiv cumpărase berea. Sanjiv s-a ridicat apoi şi i-a spus: „Tehnic, plătim salariul tău, *******.”

Clientul scandalagiu a fost arestat pe loc. Procurorul de stat Teo Keng Beng a cerut ca inculpatul să fie amendat spunând că Sanjiv a fost „sfidător” şi a refuzat să-l asculte pe poliţist.

Sanjiv a spus că regretă ceea ce a făcut şi că se va abţine de la a mai comite astfel de acte în viitor. „Aş prefera să fiu mai matur”, a adăugat el.

În conformitate cu Legea privind protecţia împotriva hărţuirii, cei care folosesc cuvinte abuzive faţă de un funcţionar public pot fi condamnaţi la închisoare până la 12 luni sau amendaţi cu până la 5.000 dolari.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici