Un copil afgan i-a mulţumit, în lacrimi, Angelei Merkel, pentru primirea în Germania - VIDEO

Un băiat afgan i-a mulţumit printre lacrimi cancelarului german, Angela Merkel, pentru primirea familiei sale în Germania, în timpul unei dezbateri pe tema imigraţiei, relatează BBC News online.

1337 afișări
Imaginea articolului Un copil afgan i-a mulţumit, în lacrimi, Angelei Merkel, pentru primirea în Germania - VIDEO

Un copil afgan i-a mulţumit, în lacrimi, Angelei Merkel, pentru primirea în Germania - VIDEO (Imagine: AFP/ Arhiva Foto MEdiafax)

Dezbaterea, organizată de Uniunea Creştin-Democrată (CDU) în orăşelul Heidelberg (vest), a fost marcată de momente dificile.

Un membru marcant al CDU, Ulrich Sauer, a fost huiduit după ce a cerut demisia Angelei Merkel din cauza imigraţiei.

"Prin politicile extrem de tolerante în materie de imigraţie, ne-aţi împovărat cu lucruri de care nu vom scăpa curând. Doamnă cancelar, demisionaţi!", a declarat Sauer înainte de a fi huiduit.

După acest moment, un profesor pensionat care ajută refugiaţi l-a prezentat pe un copil afgan, Edris, şi pe tatăl, acestuia.

"Mulţumim, doamnă Merkel. Sunt foarte, foarte fericit", a spus copilul printre lacrimi.

Guvernul Angela Merkel şi-a atras critici dure după ce a permis venirea a un milion de imigranţi extracomunitari în Germania în cursul anului 2015.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici