Individ care a atacat cu un topor trecătorii, împuşcat de poliţie în Marea Britanie - VIDEO

Un bărbat care a încercat să atace cu un topor mai mulţi trecători a fost împuşcat de poliţişti britanici, într-un incident produs marţi în oraşul britanic Hull, relatează presa de la Londra.

891 afișări
Imaginea articolului Individ care a atacat cu un topor trecătorii, împuşcat de poliţie în Marea Britanie - VIDEO

Individ care a atacat cu un topor, împuşcat de poliţie în Marea Britanie - VIDEO (Imagine: metro.co.uk, Arhiva Foto Mediafax)

Conform martorilor, bărbatul a încercat să atace trecători cu un topor, fiind împuşcat de agenţi ai forţelor de ordine în timp ce se năpustea asupra unei maşini.

"Un individ ataca un vehicul cu un topor; a fost împuşcat de două ori", a confirmat un oficial din cadrul Poliţiei.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost transportat la spital şi plasat în stare de arest. Nu există informaţii despre starea acestuia.

"A fost iniţiată o investigaţie, cazul fiind preluat de Comisia independentă a Poliţiei", au transmis autorităţile.

Anchetatorii încearcă să afle mobilul atacului.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici