Şapte membri ai echipei de securitate a preşedintelui filipinez, răniţi în urma unui atentat cu bombă

Şapte membri ai echipei de securitate a preşedintelui Rodrigo Duterte au fost răniţi în urma unui atentat cu bombă care a avut loc în sudul Filipinelor, cu o zi înainte de vizita lui Duterte în această zonă, ce este scena unor confruntări violente între militanţii islamişti şi forţele guvernamentale.

Urmărește
505 afișări
Imaginea articolului Şapte membri ai echipei de securitate a preşedintelui filipinez, răniţi în urma unui atentat cu bombă

Şapte membri ai echipei de securitate a preşedintelui filipinez,răniţi în urma unui atentat cu bombă

"Un camion care transporta membri ale echipei de securitate a preşedintelui a fost lovit de un dispozitiv exploziv improvizat", a anunţat ministrul Apărării de la Manila, Delfin Lorenzana, potrivit The Associated Press.

Ministrul a mai precizat că îi va recomanda preşedintelui să-şi anuleze vizita.

Duterte a declarat că va tot va ajunge miercuri în oraşul Butig, pentru a vizita militarii răniţi, în pofida recomandărilor consilierilor săi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici