VIDEO  Un deminator rusesc UR-77 Meteorit, distrus de Brigada 79 de asalt aerian: după o „ciupercă” de foc a rămas doar un crater gol

Ucraina arată că face progrese pe front, oferind şi argumente în acest sens, pe fondul lipsei de informaţii credibile care caracterizează partea rusă.

3877 afișări
Imaginea articolului Un deminator rusesc UR-77 Meteorit, distrus de Brigada 79 de asalt aerian: după o „ciupercă” de foc a rămas doar un crater gol

Un deminator UR-77 Meteorit, lovit şi distrus de Brigada 79 de asalt aerian: după o „ciupercă” de foc a rămas doar un crater gol

Un valoros vehicul rusesc de deminare UR-77 Meteorit a fost complet distrus de paraşutiştii ucraineni ai Brigăzii 79 de asalt aerian.

Abandonat după un atac rusesc eşuat la nord de Marinka, în regiunea Doneţk, vehicului de luptă a fost lovit şi a produs o uriaşă ciupercă de foc. În urma lui s-a „căscat” un crater.

Vehiculul poate transporta până la 1500 de kilograme de explozivi.

AICI, momentul exploziei, văzut de cei care au expediat racheta

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici