Un feribot cu 60 de pasageri a eşuat lângă o insulă din Scoţia

Un feribot care transporta 60 de pasageri a eşuat lângă o insulă din Scoţia, iar autorităţile au declanşat o operaţiune de salvare. Toţi călătorii au fost salvaţi.

225 afișări
Imaginea articolului Un feribot cu 60 de pasageri a eşuat lângă o insulă din Scoţia

Wikipedia Commons

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în largul coastei Orkney. Un incendiu a izbucnit în camera motoarelor înainte ca nava să eşueze aproape de una dintre cele mai sudice insule din arhipelagul din nordul Scoţiei.

Toţi pasagerii, inclusiv trei copii şi un bebeluş, au fost evacuaţi. Opt membri ai echipajului au rămas pe navă.

„Echipele de salvare St Margaret's Hope, Stromness şi Kirkwall Coastguard, alături de bărcile de salvare Stromness şi Longhope RNLI, au răspuns la o navă de pasageri care a raportat un incendiu şi care ulterior a eşuat în apropierea St Margaret's Hope. A fost emis un semnal de ajutor. Incendiul a fost stins, iar pasagerii au fost evacuaţi cu barca de salvare la St Margaret's Hope, unde au fost întâmpinaţi de Serviciul de Ambulanţă Scoţian şi de Poliţia Scoţia. Toţi pasagerii sunt în siguranţă", a transmis Paza de Coastă.

Nava care a eşuat a revenit în serviciu la începutul acestei săptămâni

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici