Un fermier american şi-a împuşcat cele 51 de vaci, apoi s-a sinucis

Un fermier american şi-a împuşcat cele 51 vaci, apoi s-a sinucis, a anunţat poliţia statului New York, care a calificat acest caz ca fiind unul "foarte neobişnuit".

81 afișări
Imaginea articolului Un fermier american şi-a împuşcat cele 51 de vaci, apoi s-a sinucis

Un fermier american şi-a împuşcat cele 51 de vaci, apoi s-a sinucis (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Dean Pierson, în vârstă de 59 de ani, din Copake, în nordul statului New York, a fost descoperit joi, în grajdul unde îşi ucisese vacile, potrivit poliţiei.

Fermierul a fost, în ultimul timp, afectat de probleme personale, a precizat poliţia, fără a furniza alte informaţii.

Un vecin care a descoperit corpul bărbatului a declarat, pentru un cotidian local, că "vremurile au fost dure pentru agricultori".

Poliţia din New York a calificat acest caz ca fiind unul "foarte neobişnuit, ciudat ..."

"Vedem multe sinucideri în fiecare an, dar nu de acest gen", au subliniat reprezentanţii poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici