Un jurnalist de la Financial Times a fost ucis, după ce a fost ”târât în apă de un crocodil”

Paul McClean, un jurnalist de la Financial Times, este presupus a fi mort, după ce a fost ”târât în apă de un crocodil”, în timpul unei lecţii de surf în Sri Lanka, scrie The Guardian.

7681 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist de la Financial Times a fost ucis, după ce a fost ”târât în apă de un crocodil”

Un jurnalist ar fi murit, după ce a fost ”târât în apă de un crocodil”

Un turist britanic, recunoscut ca fiind un jurnalist de la Financial Times, în vârstă de 24 de ani, este dat dispărut după ce mai mulţi martori l-au văzut cum era ”târât în apă de un crocodil”, în timpul unei lecţii de surf.

Autorităţile cred că bărbatul al fi murit.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost târât în apă de un crocodil în timp ce se spăla pe mâini. Tânărul lua lecţii de surf într-o lagună.

”Ultima oară oamenii i-au văzut braţele în aer, apoi a fost târât sub apă. Am fost acolo, dar nu am văzut exact acel moment”, a declarat un turist din Scoţia.

"Autorităţile îi caută trupul, dar nu au găsit nimic încă ... Este 90% sigur că a fost un crocodil, dar câţiva băieţi au spus că în lagună sunt şi nisipuri mişcătoare."

Un reprezentant al şcolii de surf a declarat că Elephant Rock este un loc sigur pentru a face surf şi că e prima dată când se întâmplă aşa ceva.

”Am venit în ajutorul familiei unui bărbat britanic care a fost dat dispărut în Sri Lanka”, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului de Externe .

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici