Un militar israelian şi un civil au fost ucişi într-un atac cu rachete palestinian

Un militar israelian şi un civil au fost ucişi, marţi, într-un atac cu rachete lansat din Fâşia Gaza care a vizat zona Eshkol, în sudul Israelului, bilanţul victimelor din Israel ajungând astfel la cinci morţi - patru civili şi un militar -, informează site-ul Ynetnews.com.

262 afișări
Imaginea articolului Un militar israelian şi un civil au fost ucişi într-un atac cu rachete palestinian

Un militar israelian şi un civil au fost ucişi într-un atac cu rachete palestinian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Militarul israelian a fost ucis, într-un atac separat. Este vorba de primul militar israelian ucis în confruntările cu mişcarea islamistă Hamas.

Potrivit armatei israeliene, victima civilă este Alayaan Salem al-Nabari, un beduin din Eshkol.

Operaţiunea "Pilon de Apărare" s-a soldat cu moartea a cel puţin 116 palestinieni şi a cinci israelieni - patru civili şi un militar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici