Un militar nord-coreean a fost rănit în timp ce încerca să fugă în Coreea de Sud

Un militar nord-coreean a dezertat, fugind în Coreea de Sud, însă a fost rănit după ce trupele nord-coreene au deschis focul în timp ce traversa Zona demilitarizată de la frontiera între cele două state, informează agenţia de ştiri Reuters, citând autorităţile de la Seul.

3074 afișări
Imaginea articolului Un militar nord-coreean a fost rănit în timp ce încerca să fugă în Coreea de Sud

Un militar nord-coreean a fost rănit în timp ce încerca să fugă în Coreea de Sud

Militarul a trecut frontiera fortificată în zona satului Panmunjom, şi a fost spitalizat, se arată într-un comunicat al autorităţilor de la Seul.

Până în acest moment nu se cunoaşte starea militarului.

Astfel de dezertări ale militarilor nord-coreeni sunt relativ frecvente în Zona demilitarizată, care este una din cele mai bine păzite frontiere din lume.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici