Un nou cutremur în vestul Afganistanului

Un alt cutremur a lovit vestul Afganistanului, la câteva săptămâni după seria de seisme mortale care au zguduit zona, relatează dpa.

218 afișări
Imaginea articolului Un nou cutremur în vestul Afganistanului

Un nou cutremur în vestul Afganistanului

Cutremurul de sâmbătă a avut o magnitudine de 4,5 şi s-a produs la o adâncime de aproximativ 10 km, a precizat USGS.

Iniţial, nu au fost raportate pagube sau victime.

Pe 7 şi 11 octombrie, o serie de cutremure cu magnitudini de până la 6,3 au zguduit provincia afgană Herat, situată în vestul ţării.

Potrivit Naţiunilor Unite, cutremurele au provocat moartea a aproximativ 1.500 de persoane şi rănirea altor aproape 2.000.

Zeci de sate au fost complet distruse, iar oamenii au început să doarmă în spaţii deschise de teama unor noi cutremure.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici