Un oficial chinez ceartă autorităţile şi cetăţenii din Italia: Nu ştiu la ce vă gândiţi

Şeful unei delegaţii a Crucii Roşii din China s-a deplasat în Italia pentru a oferi ajuor în criza provocată de pandemia de coronavirus în peninsulă.

139721 afișări
Imaginea articolului Un oficial chinez ceartă autorităţile şi cetăţenii din Italia: Nu ştiu la ce vă gândiţi

Un oficial chinez ceartă autorităţile şi cetăţenii din Italia: Nu ştiu la ce vă gândiţi

Sun Shuopeng, liderul unei delegaţii ale Crucii Roşii din China, a declarat că Italia are o politică de izolare a oraşului foarte slabă şi a sugerat că măsurile ar trebui să fie mai dure pentru a depăşi criza provocată de pandemia de coronavirus, potrivit The Time.

„Acum descopăr multe dintre probleme. Tocmai am ajuns din Cordoba, dar am descoperit aici în Milano, oraşul cel mai puternic lovit de Covid-19, că aveţi o politică de izolare a oraşului foarte slabă pentru că transportul public încă funcţionează, oamenii încă de deplasează pe străzi şi încă se organizează adunări la hoteluri.

Am văzut mulţi oameni care nu poartă măşti. Nu ştiu la ce vă gândiţi. Acum trebuie să oprim timpul. Trebuie să oprim toate activităţile economice. Trebuie să oprim toate interacţiunile sociale care de obicei ne plac. Toţi oamenii trebuie să stea în casă, în carantină.

Vieţile oamenilor noştri reprezintă cel mai important aspect acum. Abia după o lună după ce Wuhan a fost izolat am reuşit să-i spitalizăm pe toţi pacienţii care aveau nevoie şi să-i tratăm de Covid-19 şi atunci am atins vârful epidemiei”, a declarat liderul delegaţiei din China.

Italia a depăşit China la numărul de decese provocate de coronavirus. Cu 427 de decese în ultimele 24 de ore, Italia a ajuns la 3.405. China a raportat 3.245 de morţi. Numărul total al persoanelor infectate până acum este de 41.035, au anunţat joi seară autorităţile italiene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici