Un paramedic de la Crucea Roşie a fost ucis în atacul din Herson

O femeie paramedic de la Crucea Roşie se numără printre persoanele ucise în atacul de vineri asupra oraşului Herson, potrivit coordonatorului umanitar al ONU, Denise Brown.

112 afișări
Imaginea articolului Un paramedic de la Crucea Roşie a fost ucis în atacul din Herson

Un paramedic de la Crucea Roşie a fost ucis în atacul din Herson

Patru persoane au fost ucise într-un atac asupra unei clădiri din oraşul Herson, a declarat guvernatorul regional.

Clădirea era folosită de autorităţile locale, grupuri de voluntari şi organizaţii umanitare pentru a distribui ajutoare. Printre victime este o femeie care lucra pentru Crucea Roşie.

„Este şocant să ştim că un loc folosit pentru a sprijini civilii, în special persoanele în vârstă, care au nevoie de asistenţă din cauza războiului, a fost lovit. Gândurile mele se îndreaptă, de asemenea, către colegii acestei femei curajoase care a murit astăzi la datorie, lucrând ca paramedic în cadrul Societăţii ucrainene de Cruce Roşie", a declarat Denise Brown, potrivit Sky News.

Forţele ruseşti s-au retras din oraş luna trecută, dar de atunci au bombardat zona de numeroase ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
paramedic,
deces,
herson

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici