Un pedofil britanic care a abuzat până la 200 de copii a fost ucis în închisoare

Richard Huckle, un pedofil britanic care a abuzat până la 200 de bebeluşi şi copii în Malaysia, a fost ucis într-o închisoare din Marea Britanie, unde îşi ispăşea pedeapsa pentru infracţiunile comise, relatează cotidianul The Guardian.

5833 afișări
Imaginea articolului Un pedofil britanic care a abuzat până la 200 de copii a fost ucis în închisoare

Un pedofil britanic care a abuzat până la 200 de copii a fost ucis în închisoare

Individul a primit 22 de condamnări la închisoare pe viaţă, după ce a recunoscut că a comis zeci de abuzuri, vizând copii cu vârste între şase luni şi 12 ani.

În vârstă de 33 de ani, bărbatul a fost găsit mort în închisoarea Full Sutton din regiunea North Yorkshire.

„Deţinutul Richard Huckle a decedat pe 13 octombrie", a anunţat un purtător de cuvânt al închisorii.

Huckle a acţionat în comunităţi creştine sărace din Kuala Lumpur în perioada 2006-2014. Individul a distribuit pe Internet imagini cu infracţiunile comise.

Poliţia a anunţat că a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii deţinutului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici