Un scafandru american va căuta cadavrul lui Osama ben Laden în mare, pentru a dovedi că este mort

Un scafandru excentric din California a anunţat că va căuta în Marea Arabiei cadavrul lui Osama ben Laden şi va face fotografii pentru a dovedi că liderul al-Qaida este mort, relatează New York Post, în ediţia electronică.

335 afișări
Imaginea articolului Un scafandru american va căuta cadavrul lui Osama ben Laden în mare, pentru a dovedi că este mort

Un scafandru american va căuta cadavrul lui Osama ben Laden în mare, pentru a dovedi că este mort (Imagine: Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

Bill Warren, în vârstă de 59 de ani, care a descoperit mai mult de 200 de epave, este încrezător că va găsi cadavrul lui ben Laden. Forţele speciale americane l-au ucis pe liderul al-Qaida la 2 mai, în Pakistan.

"Fac asta pentru că sunt un patriot american care vrea să se ştie adevărul. O fac pentru toată lumea", a declarat Warren pentru New York Post.

El preconizează că va cheltui 400.000 de dolari pentru o operaţiune de două săptămâni. Warren intenţionează să închirieze o navă în India pentru 10.000 de dolari pe zi şi un submarin acţionat prin telecomandă pentru 1.000 de dolari pe zi.

"Administraţia Obama ar fi trebuit să dea publicităţii fotografia, aşa cum a făcut cu Billy the Kid, sau (John) Dillinger, sau chiar cu Saddam Hussein", a declarat Warren. "Am o prietenă în Rusia şi îmi spune că acolo, în cercurile de informaţii, nu se crede că ben Laden este mort cu adevărat".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici