Un soldat ucrainean de origine română a căzut la datorie pentru a apăra ţara de invadatorii ruşi

Un militar ucrainean de origine română din Cernăuţi a murit pe front, luptând împotriva invadatorilor ruşi.

9451 afișări
Imaginea articolului Un soldat ucrainean de origine română a căzut la datorie pentru a apăra ţara de invadatorii ruşi

Герцаївська об'єднана територіальна громада, Facebook

Pe 24 octombrie, în timpul executării unei misiuni de luptă în zona Bahmut , un curajos războinic pe nume Mihail Mihailovici din localitatea Hreaţca, ţinutul Herţa (Cernăuţi, Ucraina) a murit eroic pe front, apărând patria de invadatorii ruşi. 

În două săptămâni urma să împlinească 40 de ani. 

"Transmitem sincere condoleanţe familiei şi prietenilor. Suntem profund îndureraţi de tine", scrie Comunitatea Teritorială Unită Hertsaivska pe pagina sa de Facebook. 

Eroul a fost înmormântat cu onoruri militare  sâmbătă, 29 octombrie, acasă la el în localitatea Hreaţca. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici