Un student a fost împuşcat mortal într-un campus universitar din SUA

Un student împuşcat în timpul unei altercaţii într-un campus din sud-estul Statelor Unite a murit vineri din cauza rănilor suferite, a anunţat Universitatea de stat Savannah din Georgia, citată de AFP în pagina online.

139 afișări
Imaginea articolului Un student a fost împuşcat mortal într-un campus universitar din SUA

Un student a fost împuşcat mortal într-un campus universitar din SUA (Imagine: Shutterstock)

Christopher Starks, student în anul al treilea, a fost "transportat la spital după ce a fost rănit de gloanţe în timpul unei altercaţii la sindicatul studenţilor universităţii, joi seara", a precizat instituţia de învăţământ într-un comunicat.

O anchetă este în curs, dar nici un suspect nu a fost arestat pentru moment, a adăugat universitatea, care are aproximativ 4.000 de studenţi.

Două femei au declarat pentru postul de televiziune WSAV-TV că o dispută a izbucnit la sediul sindicatului studenţilor şi că o persoană a fost împuşcată la nivelul claviculei.

Mai multe atacuri armate au avut loc în ultimii zece ani în campusuri americane, cel mai grav fiind cel de la Universitatea Virginia Tech, soldat cu 33 de morţi în 2007.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici