Un teleferic s-a PRĂBUŞIT în Republica Cehă: O persoană a murit şi alte patru au fost rănite

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, dintre care doi copii, vineri, când un teleferic de marfă s-a prăbuşit în staţiunea de ski cehă Spindleruv Mlyn, conform unor surse din cadrul poliţiei.

141 afișări
Imaginea articolului Un teleferic s-a PRĂBUŞIT în Republica Cehă: O persoană a murit şi alte patru au fost rănite

Un teleferic s-a PRĂBUŞIT în Republica Cehă: O persoană a murit şi alte patru au fost rănite (Imagine: Zoltan Racz/ Arhiva Mediafax Foto)

"Un teleferic utilizat de obicei pentru transportul mărfurilor la cabană a căzut (...) de la 20 de metri" vineri seară, de declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Udo Ertner.

"În momentul accidentului se aflau cinci persoane la bord, trei adulţi şi doi copii. Un adult a murit pe loc", a precizat acesta. Ceilalţi ocupanţi au fost răniţi, două femei şi un copil aflându-se în stare gravă, a adăugat poliţistul.

Spindleruv Mlyn, situată la aproximativ 120 de kilometri nord-est de Praga, este una dintre cele mai celebre staţiuni de sporturi de iarnă din Republica Cehă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici