Ungaria ar putea decreta stare de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus

  • Comisia ungară pentru limitarea coronavirusului a propus Guvernului Orban instituirea stării de urgenţă în ţară
  • Dacă va fi adoptată, starea de urgenţă ar putea limita accesul cetăţenilor străini în Ungaria
  • Ungaria are 13 cazuri de coronavirus confirmate până în prezent
2526 afișări
Imaginea articolului Ungaria ar putea decreta stare de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus

Ungaria ar putea decreta stare de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus

Comisia ungară de coordonare a măsurilor de reacţie pentru limitarea coronavirusului a propus miercuri Guvernului Viktor Orban instituirea stării de urgenţă, informează site-ul HungaryToday.it.

Gergely Gulyás, şeful Biroului primului-ministru, a declarat că o propunere de instituire a stării de urgenţă a fost formulată de Comisia pentru coordonarea măsurilor de limitare a epidemiei.

Gergely Gulyás a precizat că Guvernul de la Budapesta analizează şi o propunere de interzicere temporară a accesului în Ungaria pentru persoanele care nu au naţionalitate ungară venite din Italia.

Comisia de coordonare a recomandat şi interzicerea temporară a evenimentelor în spaţii închise la care participă peste 100 de persoane.

În cadrul stării de urgenţă, autorităţile ungare ar putea dispune izolarea oamenilor în case.

În prezent, în Ungaria sunt 13 cazuri confirmate de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici