Uniunea Europeană analizează un nou set de sancţiuni împotriva Rusiei

Comisia Europeană a propus Consiliului Uniunii Europene un nou set de sancţiuni împotriva Rusiei, în scopul limitării aprovizionării industriei militare, fiind vizate inclusiv companii chineze, informează cotidianul Le Figaro.

164 afișări
Imaginea articolului Uniunea Europeană analizează un nou set de sancţiuni împotriva Rusiei

Uniunea Europeană analizează un nou set de sancţiuni împotriva Rusiei

"Obiectivul este evitarea ca bunurile interzise exporturilor spre Rusia să ajungă să aprovizioneze complexul militar rus", a declarat luni Eric Mamer, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene.

Este vorba de al unsprezecelea set de măsuri restrictive împotriva Rusiei, din cauza invaziei militare în ucraina.

Potrivit unui document vizualizat de Agenţia France-Presse, propunerea Comisiei Europene vizează inclusiv opt companii chineze acuzate că ar reexporta spre Rusia produse sensibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici