Unsprezece militari afgani, ucişi într-un atac comis de insurgenţi talibani

Unsprezece militari afgani au fost ucişi, luni, într-o ambuscadă efectuată de insurgenţi talibani, afirmă surse locale citate de Fox News.

71 afișări
Imaginea articolului Unsprezece militari afgani, ucişi într-un atac comis de insurgenţi talibani

Unsprezece militari afgani, ucişi într-un atac comis de insurgenţi talibani

Atacul a avut loc în provincia afgană Herat, situată în vestul Afganistanului, în apropierea frontierei cu Iranul.

Zeci de militanţi talibani au atacat un convoi militar afgan care se îndrepta spre provincia Bagdhis.

"Numeroşi talibani au fost implicaţi în atac. Din pacate, 11 militari afgani au fost ucişi", a declarat Hesanullah Hayat, purtătorul de cuvânt al guvernoratului provinciei Herat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici