Unul dintre cei mai căutaţi 10 pedofili din lume a fost prins în Franţa

Unul dintre cei mai căutaţi 10 pedofili din lume a fost prins în Franţa, scrie marţi agenţia italiană Ansa. Bărbatul distribuia fotografii şi clipuri video la mii de utilizatori de Internet.

1361 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai căutaţi 10 pedofili din lume a fost prins în Franţa

Unul dintre cei mai căutaţi 10 pedofili din lume a fost prins în Franţa

La 7 iulie, un bărbat de 40 de ani, suspectat de administrarea unor site-uri darknet, a fost arestat în Franţa.

Bărbatul e bănuit că a permis pentru mii de utilizatori de internet din întreaga lume să aibă acces la fotografii şi înregistrări video cu pornografie infantilă, conform procurorului din Bordeaux.

„Identificat ca fiind una dintre cele zece priorităţi din lume", bărbatuş de cetăţenie franceză a fost oprit de către agenţii Biroului Central pentru Reprimarea Violenţei împotriva Persoanelor (Ocrvp), în colaborare cu Europol, responsabil de lupta împotriva reţelelor internaţionale de abuz asupra copiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici