Unul dintre fiii lui Kadhafi, arestat în Elveţia

Unul dintre fiii liderului libian Muammar Kadhafi a fost arestat de poliţia elveţiană pentru agresarea angajaţilor unui hotel şi a petrecut deja două nopţi în detenţie, informează presa elveţiană citată de AFP.

53 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fiii lui Kadhafi, arestat în Elveţia

Unul dintre fiii lui Kadhafi, arestat în Elveţia (Imagine: Mediafax Foto)

Hannibal Kadhafi, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat marţi la Hotelul President Wilson din Geneva, după ce doi angajaţi s-au plâns că au fost agresaţi, anunţă postul elveţian de radio RSR.

Justiţia elveţiană nu a confirmat informaţiile.

Potrivit cotidianului Le Matin, al patrulea fiu al liderului libian Muammar Kadhafi a fost inculpat pentru acte de violenţă şi ameninţări, la fel ca şi soţia sa, care este în libertate.

Două gărzi de corp ale celor doi sunt la rândul lor în detenţie.

Potrivit cotidianului Le Temps, Berna încearcă să evite transformarea arestării fiului liderului libian într-un incident diplomatic, Libia fiind principalul furnizor de petrol al ţării.

Hannibal Kadhafi fusese deja cercetat în 2005, la Paris, pentru agresarea partenerei sale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici