Unul dintre fiii lui Osama ben Laden a dispărut după raidul american

Unul dintre fiii lui Osama ben Laden a dispărut în cursul raidului trupelor speciale americane soldat cu uciderea liderului al-Qaida, afirmă oficiali pakistanezi.

187 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fiii lui Osama ben Laden a dispărut după raidul american

Unul dintre fiii lui Osama ben Laden a dispărut după raidul american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit oficialilor citaţi de site-ul postului ABC, cele trei soţii ale lui ben Laden sunt în custodia autorităţilor pakistaneze, dar unul dintre fiii liderului al-Qaida nu a mai fost văzut de atunci. Fiul încă nu a fost identificat.

Autorităţile americane au anunţat că unul dintre fiii lui ben Laden, Khalid, a fost ucis în cursul operaţiunii. Nu se ştie dacă un alt fiu, Hamza, se afla în clădire în momentul raidului. Statele Unite susţin că trupele SEAL nu au luat pe nimeni din clădire, cu excepţia trupului lui ben Laden.

Osama ben Laden, care a fost căsătorit de cinci ori, are cel puţin 18 copii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici