UPDATE: Cel puţin 26 de morţi într-un accident de autocar produs în estul Franţei - AFP

Cel puţin 26 de persoane au murit şi alte 24 au fost rănite, dintre care 14 se află în stare gravă, într-un accident rutier produs duminică dimineaţă în apropiere de Grenoble (sud-estul Franţei), după ce autocarul la bordul căruia se aflau 51 de pelerini polonezi s-a răsturnat în albia unui pârâu, potrivit unui nou bilanţ provizoriu al pompierilor, citaţi de AFP.

1 afișare
"Conform informaţiilor pe care le deţinem, este vorba de o excursie a pelerinilor din Szczecin şi Stangard Szczecinski. Ei au plecat din Polonia la 10 iulie şi acum se întorceau" de la sanctuarul din Notre Dame de la Salette (Alpi), a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe, Robert Szaniawski.

Ministerul a înfiinţat un număr de telefon special, pentru informarea rudelor victimelor, a adăugat el.

Potrivit consulului polonez la Lyon (centru), Maciej Cerynger, citat de un post privat de televiziune din Polonia, la bordul autocarului aparţinând companiei de transport Orlando Travel, din localitatea Skawina, situată în apropiere de Cracovia, se aflau 61 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici