Văduva lui John McAfee nu acceptă ideea că magnatul s-a sinucis

  • Văduva lui John McAfee susţine că magnatul nu avea tendinţe sinucigaşe.
  • Autopsia cadavrului lui McAfee sugerează o sinucidere, afirmă autorităţile.
  • Curtea Naţională a Spaniei aprobase extrădarea, dar decizia nu era definitivă.
477 afișări
Imaginea articolului Văduva lui John McAfee nu acceptă ideea că magnatul s-a sinucis

John McAfee

Văduva lui John McAfee, magnatul britanico-american care a murit recent într-o închisoare din Spania în timp ce aştepta să fie extrădat în Statele Unite, a afirmat vineri că soţul ei nu avea tendinţe sinucigaşe ultima oară când au vorbit. 
 
JANICE MCAFEE- văduva lui John McAfee:
”John McAfee nu era sinucigaş. Am vorbit cu el cu câteva ore înainte să fie găsit mort. Am vorbit despre decizia Curţii de a-l extrăda în SUA. Nu a fost o surpriză pentru niciunul dintre noi. Eram pregătiţi pentru această decizie şi aveam deja un plan de acţiune pentru a contesta această decizie. Dau vina pe autorităţile americane pentru această tragedie din cauza acestor acuzaţii motivate politic împotriva lui, soţul meu este acum mort”.
 
Autorităţile din Spania efectuează autopsia cadavrului lui McAfee, dar dovezile găsite la faţa locului indică faptul că bărbatul în vârstă de 75 de ani s-a sinucis.
 
JANICE MCAFEE- văduva lui John McAfee:
”El a vrut doar să aibă pace în viaţa lui şi rugăciunea mea este că sufletul său a găsit pacea în moarte că el nu a putut găsi în viaţă”.
 
La începutul acestei săptămâni, Curtea Naţională a Spaniei a fost de acord cu extrădarea sa în Statele Unite, dar decizia nu a fost definitivă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici