Vaticanul cere explicaţii după ce contul oficial de Instagram al Papei Francisc a apreciat fotografia unui model brazilian îmbrăcat sumar

  • Modelul brazilian, Natalia Garibotto a glumit că va ajunge în rai, după ce poza sa a fost apreciată de contul oficial de Instagram al Papei Francisc.
  • Vaticanul a precizat că a solicitat explicaţii de la Instagram, după ce contul oficial al Papei Francisc a apreciat fotografia unui model brazilian îmbrăcat sumar.
  • Nu este clar când fotografia Nataliei Garibotto a primit like-ul de la contul verificat al papei, dar „like-ul” era încă vizibil pe 13 noiembrie înainte de a fi scos a doua zi, potrivit Agenţiei Catolice de Ştiri (CNA).
14482 afișări
Imaginea articolului Vaticanul cere explicaţii după ce contul oficial de Instagram al Papei Francisc a apreciat fotografia unui model brazilian îmbrăcat sumar

Vaticanul cere explicaţii, după ce contul contul oficial de Instagram al Papei Francisc a apreciat fotografia unui model brazilian îmbrăcat sumar

COY Co, compania care administrează contul Nataliei Garibotto, a profitat la maximum de publicitate şi a redistribuit imaginea pe propriul cont de Instagram, vinerea trecută, spunând că compania „a primit Binecuvântarea OFICIALĂ A PAPEI”
 
Garibotto, care are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, a glumit: „Cel puţin mă duc în rai”.
 
Citând surse din apropierea biroului de presă al Vaticanului, Agenţia Catolică de Ştiri a spus că o investigaţie este în curs pentru a determina modul în care fotografia a ajuns să fie apreciată. O echipă de oameni gestionează diferitele conturi sociale ale papei.
 
Un purtător de cuvânt al Vaticanului a declarat pentru The Guardian: Putem exclude faptul că„ like-ul ”a venit de la Papa Francisc şi a apelat la Instagram pentru explicaţii.
 
Papa Francisc este extrem de popular pe reţelele de socializare, cu contul său oficial de Instagram atrăgând 7,4 milioane de urmăritori. Contul nu urmăreşte alte conturi.
 
Pe Twitter, papa este urmat de 18,8 milioane de conturi. În 2017, a fost cel mai popular lider mondial pe platforma de socializare. Dar foarte rar pune el însuşi conţinutul social media.
 
„El, de exemplu, aprobă tweet-urile - dar nu like-urile - şi în foarte rare ocazii a spus că ar dori să trimită ceva în situaţii în curs de dezvoltare sau în cazul unei situaţii de urgenţă. Deci, el nu ar avea nimic de-a face cu asta - este departamentul de comunicaţii", a declarat Robert Mickens, editorul din Roma al ediţiei în limba engleză a cotidianului catolic La Croix.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici