Vechile obiceiuri se întorc în Rusia. Ce propune Vladimir Putin

Preşedintele Vladimir Putin a declarat vineri că uniforma şcolară ar trebui reintrodusă în Rusia, într-o intervenţie în cursul unei conferinţe a Frontului popular al ruşilor de pretutindeni.

472 afișări
Imaginea articolului Vechile obiceiuri se întorc în Rusia. Ce propune Vladimir Putin

Vechile obiceiuri se întorc în Rusia. Ce propune Vladimir Putin (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Uniforma şcolară ar trebui introdusă în ţară", a subliniat preşedintele, informează RIA Novosti.

Putin a precizat că ar trebui luate decizii corespunzătoare la nivel federal, iar detaliile concrete să fie stabilite de autorităţile locale şi municipalităţi.

"Ar trebui adoptate decizii federale care să oblige regiunile să introducă uniforma în şcoli", a declarat preşedintele rus.

Obligatorie în epoca sovietică, purtarea uniformei şcolare a fost abandonată în 1994.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici