Viaţa bate filmul „La vita e bella”. Un tată din Siria îşi păcăleşte fetiţa să râdă atunci când cad bombe | VIDEO

  • Un tată din Siria a găsit o modalitate prin care fiica lui de 3 ani să treacă mai uşor peste sperieturile cauzate de bombe.
  • Bărbatul a învăţat-o pe micuţă să râdă atunci când se aud explozii.
  • Momentul ne aduce aminte de o scenă din filmul „La vita e bella”.
5152 afișări
Imaginea articolului Viaţa bate filmul „La vita e bella”. Un tată din Siria îşi păcăleşte fetiţa să râdă atunci când cad bombe | VIDEO

Viaţa bate filmul „La vita e bella”. Un tată din Siria îşi păcăleşte fetiţa să râdă atunci când cad bombe | VIDEO

Familia se află în regiunea Idlib, una dintre puţinele zone din Siria care mai sunt controlate de rebeli. Abdullah Mohammed, în vârstă de 32 de ani, şi-a păcălit fetiţa Salwa, în vârstă de 3 ani, astfel încât micuţa să treacă mai uşor prin momentele dificile cauzate de război.

Momentul ne aduce aminte de o scenă din filmul „La vita e bella”, regizat de Roberto Benigni.

Oraşul Sarmada, din regiunea Idlib, era bombardat, în acele momente, de forţele siriene susţinute de Rusia şi Iran.

Familia Mohammed a părăsit locuinţa din Saraqib, după ce oraşul a fost cucerit de forţele siriene.

Tatăl o întreabă pe fetiţă: „Este un avion sau o bombă?” Micuţa îi răspunde: „O bombă. Când vine vom râde.” La următoarea explozie, Salwa izbucneşte în hohote. Părintele ai râde şi el, dar fals.

„Este un copil care nu înţelege războiul. Am decis să o învăţ pe Salwa acest joc pentru a împiedica căderea ei psihică”, a declarat bărbatul pentru presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici