VIDEO Femei lovite cu brutalitate, în Luton, de către un bărbat care făcea livrări la domiciliu

Un individ care pretindea că lucrează la o firmă de curierat a atacat cu brutalitate trei femei în timpul unui jaf într-o locuinţă din oraşul britanic Luton, informează Poliţia din comitatul Bedfordshire, iar potrivit unei rude a victimelor, agresorul ar fi orginar din România.

2788 afișări
Imaginea articolului VIDEO  Femei lovite cu brutalitate, în Luton, de către un bărbat care făcea livrări la domiciliu

Un individ ce pretindea că lucrează la o firmă de curierat a atacat cu brutalitate 3 femei în Luton

În dimineaţa zilei de 2 septembrie, un individ s-a prezentat în faţa unei locuinţe din Luton şi a sunat spunând că are un colet de predat la adresa respectivă. În momentul în care i-a fost deschisă uşa, bărbatul s-a năpustit asupra a două femei şi o adolescentă care se aflau în acel moment în locuinţă.

Agresorul a părăsit locuinţa după ce a furat un decodor TV, o consolă Wii şi altă consolă de jocuri video.

Poliţia a mai transmis că au identificat un suspect, despre care se crede că a părăsit Marea Britanie. Ca urmare a acestui lucru, autorităţile britanice colaborează cu forţe de poliţie din câteva ţări europene pentru a-l localiza pe presupusul agresor.

Trong Vung Dong, o rudă a victimelor, a scris pe platforma de socializare Facebook că agresorul ar fi originar din România.

Taguri:
m.britanie,
jaf,
poliţie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici