VIDEO Maşină scăpată în prăpastie cu familia înăuntru, pe „cel mai frumos drum din China”

  • Scenă de râsu'-plânsu' pe „cel mai frumos drum din China”, aşa cum este denumită autostrada Duku din regiunea Xinjiang.
  • Un automobil a fost scăpat în prăpastie, după ce conducătorul vehicului a omis să tragă frâna.
  • O femeie a avut de suferit, ceilalţi pasageri sărind la timp din maşină.
1511 afișări
Imaginea articolului VIDEO Maşină scăpată în prăpastie cu familia înăuntru, pe „cel mai frumos drum din China”

VIDEO Maşină scăpată în prăpastie cu toată familia înăuntru, pe „cel mai frumos drum din China”

Bărbatul a uitat să tragă frâna automobilului, după ce a părăsit pitoreasca autostradă Duku din Xinjiang, varianta chinezească a Transalpina.

Maşina a început să o ia la vale în prăpastie, cu toată familia la bord. Bărbatul a făcut eforturi disperate să redreseze situaţia, dar n-a fost chip.

Potrivit presei locale, doi pasageri, inclusiv un copil, au reuşit să scape din maşină-capcană.

A avut de suferit doar femeia care stătea pe scaunul din faţă.

Ea s-a izbit de o stâncă, coliziunea soldându-se cu leziuni grave la şold pentru femeie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici