VIDEO | Momentul în care un poliţist implicat în arestarea fiului lui El Chapo este asasinat cu peste 150 de gloanţe

Un poliţist mexican implicat în operaţiunea de capturare a fiului traficantului de droguri El Chapo a fost asasinat în această săptămână în Culiacan, capitala statului Sinaloa, relatează Telemundo.

12356 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care un poliţist implicat în arestarea fiului lui El Chapo este asasinat cu peste 150 de gloanţe

VIDEO| Momentul în care un poliţist implicat în arestarea fiului lui El Chapo este asasinat cu peste 150 de gloanţe

Atacul s-a produs miercuri în parcarea unui centru comercial din Culiacán. Politistul identificat de presă drept Eduardo N., de 32 de ani, se afla în timpul său liber când a fost asasinat cu brutalitate.

În mediul online a început să circule o înregistrare de pe camerele de supraveghere care surprinde atacul. Imaginile arată cum agentul ajunge cu maşina în parcarea centrului comercial, apoi dintr-un alt vehicul ies 2 persoane cu arme automate care în 6 secunde au descărcat aproape 150 de gloanţe în maşina poliţiştului, potrivit Telemundo.

Politistul a fost găsit mort în maşina sa, un Nissan alb. Presa mexicană relatează că acesta a fost implicat în operaţiunea eşuată de capturare a fiului lui El Chapo, Ovidio Guzmán López, pe 17 octombrie. Moartea lui Eduardo duce la 5 numărul de asasinate asupra poliţiştilor de către crima organizată din martie anul trecut, relatează publicaţia El Universal.  

În urma reţinerii lui Ovidio Guzman în oraşul Culiacan au izbucnit lupte de stradă, astfel că, după câteva ore, forţele de securitate mexicane l-au eliberat pe fiul traficantului, decizia fiind luată pentru protejarea vieţilor oamenilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici