VIDEO | Momentul şocant în care un Boeing 737 trece peste maşina de tractare. Un mecanic a fost strivit de avion, altul este grav rănit

Camerele de supraveghere de pe aeroportul din Bangkok au surprins momentul şocant în care o aeronavă Boeing 737 trece peste maşina care îl tracta spre poarta de îmbarcare.

14391 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul şocant în care un Boeing 737 trece peste maşina de tractare. Un mecanic a fost strivit de avion, altul este grav rănit

VIDEO | Momentul şocant în care un Boeing 737 trece peste maşina de tractare. Un mecanic a fost strivit de avion, altul este grav rănit

Potrivit DailyMail, incidentul s-a produs în această dimineaţă pe aeroportul internaţional din Bangkok, în timp ce avionul era condus spre poarta de unde trebuiau să se îmbarce pasagerii. Primele investigaţii au arătat faptul că au cedat cablurile de legătură dintre avion şi maşina de tractare, iar aeronava a continuat să ruleze din inerţie.
 
Unul dintre mecanicii aflaţi în maşina de tractare a fost pur şi simplu strivit sub greutatea avionului. Al doilea mecanic din maşină a fost grav rănit şi a fost transportat imediat la spital.
 
”Cablul de legătură dintre maşina de tractare şi avion s-a rupt ceea ce a cauzat oprirea maşinii. Avionul, în schimb, a continuat să ruleze”, a declarat Samphan Khutharanon, directorul aeroportului.
 
Zborul DD6458, care avea drept destinaţie Nakhon Si Thammarat, în sudul ţării, a fost anulat. Autorităţile au demarat imediat o anchetă în acest caz pentru a afla motivul care a dus la ruptura cablurilor de legătură.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici