VIDEO Noi proteste în Myanmar împotriva loviturii de stat. Poliţia a folosit tunuri de apă în capitală

  • Protestatarii au ieşit din nou pe stăzile din Myanmar joi pentru a denunţa lovitura de stat militară din 1 februarie şi arestarea liderului ales print vot Aung San Suu Kyi.
  • Poliţia a dispersat cu forţă mulţimile, folosind tunuri de apă în capitală.
262 afișări

Protestele şi grevele zilnice care au paralizat multe oficii guvernamentale nu dau semne de relaxare, chiar dacă aramata a promis noi alegeri şi a făcut apel la funcţionarii publici să se întoarcă la muncă, ameninţând că vor lua acţiuni în caz contrar.

„Nu vreau să mă trezesc într-o dictatură. Nu vrem să ne trăim restul vieţii cu teamă ”, a spus Ko Soe Min, aflat în oraşul Yangon, unde zeci de mii de oameni au ieşit în stradă.

Mulţi şoferi din Yangon au condus în încet într-o demonstraţie de opoziţie faţă de lovitura de stat.

Poliţia a tras tunuri de apă în capitală, Naypyitaw, pentru a împrăştia mulţimea care se apropia de liniile de poliţie.

În vechea capitală Bagan, oamenii cu steaguri mărşăluiau în procesiuni colorate pe fundalul templelor antice. Unii protestatari s-au oprit la un templu pentru a blestema dictatorii, a spus un martor pentru Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici