VIDEO. Oameni alungaţi din mall de angajaţii centrului comercial, care au făcut un zgomot infernal

  • Vânzătorii dintr-un mall din Buenos Aires au făcut un zgomot infernal ca să alunge clienţii
  • Vânzătorii le-au strigat oamenilor să plece acasă
  • Argentina este în carantină, iar preşedintele ţării a rugat oamenii să reducă deplasările inutile
6780 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Oameni alungaţi din mall de angajaţii centrului comercial, care au făcut un zgomot infernal

VIDEO. Oameni alungaţi din mall de angajaţii centrului comercial, care au făcut un zgomot infernal

Uneori, binele trebuie făcut un pic cu forţa. Se întâmplă în Buenos Aires, acolo unde angajaţii magazinelor dintr-un mall au găsit soluţia să scape de clienţii inconştienţi.

 

 

Vânzătoarele au făcut un zgomot infernal şi au venit chiar şi cu tigăi ca să se facă auzite. Clienţii care au ignorat recomandarea guvernului de a se autoizola au prins repede mesajul.

 

 

Argentina şi-a închis graniţele din cauza coronavirusului, iar preşedintele ţării a cerut oamenilor să reducă la minim deplasările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici